Coaching

Coaching

Coaching er en samtaleform, hvor coachen hjælper en eller flere personer med at sætte og nå mål, skabe klarhed over en problemstilling, og i det hele taget hjælpe med at skabe forandringer. Coaching benytter sig af en avanceret spørgeteknik og værktøjer, som sætter dig og dine udfordringer i centrum. Jeg arbejder ud fra Sofia Mannings 6-trinsmodel, hvor vi sammen finder frem til, hvad der forhindrer dig i at nå dit mål. Sammen skaber vi tydelig retning for, hvordan du kommer tættere på, at leve op til dit fulde potientiale!

Til Ledelse

Som leder er du i action hver eneste dag – det er ikke underligt, at du af og til mister overblikket og måske pusten. Med ledelsescoaching får du overblik over, at befinde dig i et væld af perspektiver og dilemmaer, hvor dine beslutninger og handlen, har direkte indflydelse på resultaterne. Gennem ledelsescoaching opretholder du skarpheden i en travl hverdag, så du træffer de rigtige beslutninger, og din ledelse bliver så velovervejet og så skarp som muligt. I ledelsescoaching tager vi udgangspunkt i dit ledelsesmæssige ståsted, skaber overblik og sammenhæng i dine udfordringer, og udvikler gennem coaching, konkrete handlingsorienterede planer for dig og din ledelse.

Til livet

Livet igennem oplever du op og nedture. Vi oplever alle at stå i situationer, hvor vi har brug for at reflektere og skabe et overblik over, hvad der ligger af muligheder og ikke mindst hvad du gerne vil opnå. Coaching gør dig skarpere på dit potientiale. Vil du mere? Eller er du i tvivl om, hvad du skal? Så kan du ved hjælp af coaching få flere perspektiver, som kan guide dig videre eller gøre dig skarpere på dine mål, og derved højne sandsynligheden for at opnå dem. I coaching tager vi udgangspunkt i dit ståsted og skaber overblik over, hvad dine valg eller fravalg har af betydning for dit liv.

raeda.dk – tlf. 22994986 – jaa@raeda.dk