Referencer

“Mit coachingforløb ved Jesper har været meget givende. Jeg er kommet derfra med redskaber, der har skabt tydelige resultater og en indsigt i, hvad jeg kan gøre anderledes, når jeg står i udfordrende situationer. Coachforløbet ved Jesper har hjulpet på mit stress og jeg er blevet betydelig stærkere. Jesper er utrolig rar at snakke med og jeg anbefaler ham til alle der står i en situation, hvor de kunne bruge en stærk vejviser.”

Maria Beyer


“Jesper er rolig og behagelig i stemme og fremtoning. Dialogen bliver med det samme tillidsfuld og naturlig, jeg bemærkede det særligt den første gang vi talte sammen.

Jesper er god til at styre dialogen, og samtidig gøre opmærksom på at han gør det, og hvorfor han gør det. Med Jesper som coach er der fokus på dit udbytte af forløbet, så du får ikke lov til at snakke udenom når noget er svært. Han er god til at fastholde det positive fokus og understøtte dig i din proces undervejs. 

Jesper ved hvornår han skal skabe rum for refleksion, og hvornår der skal mere konkrete beslutninger på bordet. Det er en hårfin balance, som Jesper mestrer fuldt ud. 

Jesper har forståelse for det kærlige, men bestemte, verbale skub, der hjælper dig til at skabe en forandring.  

I sessioner med Jesper er der løbende opsamling og status, så du kan trygt afgive kontrollen, og koncentrere dig om dine tanker og følelser undervejs i processen. Jesper har styr på tid, forløb og proces, og han er god til at guide dig undervejs. 

Hvis du har brug for hjælp til nogle udfordringer du tumler med, eller du ønsker at udvikle dig, så kan jeg varmt anbefale et forløb med Jesper Aamand.

Britt Posselt Kristensen

raeda.dk – tlf. 22994986 – jaa@raeda.dk